Zonne-energie Besparing - Wat U Moet Weten Over het Bouwen van Uw Eigen Zonnepanelen

"Solar Besparing: Wat u moet weten" door Dr. Anthony J. Brantley is een snelle lezen en een must-read voor iedereen die op zoek is om hun eigen zonnepanelen te maken. In deze korte en snelle boek, Dr. Brantley is in staat om de basisprincipes van het gebruik van zonnepanelen om elektriciteit op uw huis te maken aan de macht, dat bespaart u veel geld in de tijd uit te leggen.

Zonnepanelen Besparen

Hij legt uit waarom het is tijd om de controle over uw energiebehoefte te nemen en beginnen met het gebruik van groene energie in plaats van het gebruik van schadelijke brandstoffen. Hij legt uit hoe je zonnepanelen snel en gemakkelijk kunnen worden gebouwd en in slechts een paar dagen kunt u genoeg zonne-energie om de macht van een tv, magnetron, en uw computer te hebben. Hij legt uit hoe uw huis kan beginnen om meer onafhankelijk van het energiebedrijf te worden omdat uw zonnepanelen uw hele huis op zijn eigen kan draaien.

Dr. Brantley verklaart ook de verborgen kosten van fossiele brandstoffen, alsmede de milieukosten van het gebruik ervan. Hij legt uit hoe windenergie is beter dan zonne-energie en waarom je zou moeten overschakelen op windenergie. Hij biedt een aantal goede tips en suggesties over hoe om te beginnen met het maken van je eigen zonnepanelen meteen en hoe om te gaan over het maken van deze panelen zo goedkoop mogelijk.

Als je ooit hebt gedacht over het bouwen van je eigen zonnepanelen, dit boek is zeker de moeite waard.