Hoe Vindt u de Juiste SharePoint Intranet Software

Met behulp van SharePoint Intranet Services effectief is essentieel voor het succes van uw organisatie. U wilt dat uw bedrijf om een ​​effectieve intranet die u kunnen helpen de goederen of diensten uw klanten en partners verwachten bezorgen te kunnen bekijken. Echter, het vinden en implementeren van de juiste software kan een uitdaging zijn. Hier zijn vijf stappen die u moet nemen om te bepalen welke SharePoint Intranet oplossingen het beste werkt voor uw bedrijf.

Sharepoint Intranet

Je doel is om een ​​dienst die uw medewerkers gemakkelijk kunt gebruiken maken. U wilt een oplossing die hen in staat stelt om verbinding met het internet en toegang tot alle functies en voordelen die ze nodig hebben, maar dat maakt ze niet in een positie waar ze moeten "springen door hoepels" te gebruiken. Dit is de eerste stap bij het bepalen welke functies je nodig hebt.

Een van de belangrijkste dingen om te onthouden is dat de functies die u selecteert moet gemakkelijk te gebruiken. Als uw oplossing is ingewikkeld en moeilijk te onthouden menu's, zult u waarschijnlijk verliezen op sommige klanten. Eenvoudige menu's zal u helpen uw doelen te bereiken zonder dat de productiviteit.

De volgende stap is om te begrijpen wat uw software voor u kan doen. Zorg ervoor dat het programma is goed beveiligd en vereist niet veel training van de gebruikers. Kijk of u de site en uit te vinden hoe het functioneert, zodat je het kunt vergelijken met de behoeften van uw organisatie.

Zodra u de software en functies die u nodig hebt, moet je door je bestaande systeem om ervoor te zorgen dat u de juiste wijze te gebruiken. Zorg ervoor dat u niet verouderd tools en processen te hebben. Controleer alle locaties waar de software zich bevindt en ervoor te zorgen dat alle noodzakelijke software draait.

U moet ook controleren van de software voor compatibiliteit met uw andere systemen. SharePoint werkt goed samen met Microsoft Access en SharePoint Workspace. Dus als u een Windows-basedintranet, moet u ervoor zorgen dat al uw andere systemen draaien soepel met SharePoint ook.