Wat te Zoeken Bij het Kiezen Reparatie

Er zijn veel dingen die mis kan gaan met een computer, en nog veel meer problemen aan het licht komen elke dag. Maar de meeste problemen die zich voordoen wanneer computers goed werken zijn meestal eenvoudig op te lossen door een technicus.

Reparaties Pc

Het is de problemen die optreden wanneer uw pc niet goed werken dat moet worden overwogen bij het maken van reparaties. Terwijl ze zijn zeldzaam, zijn er enkele problemen die professionele hulp nodig hebben. Hier zijn een paar van de meest voorkomende:

Als een CPU van de pc niet start-up goed-Dit gebeurt als het niet lukt om de macht te krijgen van de belangrijkste voeding of batterij. Het gebeurt ook als stroomvoorziening van de PC wordt verbroken. Het probleem zal niet erger worden, tenzij de schade is gerepareerd. Controleer uw stroomschakelaar op tekenen van oververhitting.

Uw computer freezes- Soms is je computer zal bevriezen wanneer het gebruik van te veel geheugen. Problemen met het RAM-geheugen kan worden veroorzaakt door vele dingen. Zij omvatten lage spanning van het geheugen onvoldoende luchtstroom in de RAM sleuven of onjuist geïnstalleerd RAM-chips.

Uw PC crashes- Een PC crash betekent dat uw systeem is geïnfecteerd met virussen of Trojaanse paarden die opzettelijk zijn geïnstalleerd. De meeste mensen beschouwen dit een eenmalige zaak, maar het kan een teken zijn van een groter probleem zijn en je moet de computer over te nemen in te hebben uitgecheckt.

Uw pc bevriest voor een lange tijd en start slowly- De computer moet een soort van harde schijf defragmentatie. Een defragmentatie kan de snelheid van de computer te verbeteren en helpen om sneller opstarten.

Uw pc's krijgen "slow" omdat het gebruik maakt up geheugen-geheugen wordt gebruikt om hold informatie die een computer nodig heeft om te draaien. Geheugen moet niet worden verward met macht. Het gebruik van meer geheugen dan de computer eigenlijk nodig heeft is een slecht idee.

Uw PC niet meer reageert terwijl het proberen om iets-te downloaden Dit gebeurt wanneer de computer het bestand niet kan vinden dat het nodig heeft om te downloaden. Als uw internetverbinding vertraagt, probeer dan in te gaan op Internet-opties van uw computer en het draaien van de snelheid van uw verbinding met iets lager.

Uw PC raakt in de war tijdens het gebruik van de muis-De muis is een apparaat dat gebruik maakt van meerdere delen beweging detecteert op het scherm. Als een van de onderdelen defect raken, zal uw pc te gebruiken om de muis te detecteren en niet goed werken.

Uw PC crasht wanneer u probeert te verbinden met een server- Het is mogelijk om uw pc te laten crashen wanneer het proberen om verbinding te maken met een server. Het kan een probleem met de server en niet met uw pc. Het is goed om contact op met de Internet Service Provider (ISP) om te zien of ze hebben geen diensten het oplossen van problemen.

reboots van uw pc na elke gebruik- Dit gebeurt meestal als er iets mis is met de chauffeurs. Drivers zijn programma's die bepalen hoe computers met elkaar communiceren en die nodig zijn om te houden van de PC correct wordt uitgevoerd zijn.

Al deze zijn enkele van de belangrijkste reparaties die kan worden gedaan op uw pc. Het is aan jou om ervoor te zorgen dat uw pc goed werkt en dat de problemen zullen niet verder gaan dan de vaststelling van hen, als ze ooit doen.