Elke persoon die wil een interieur architect te worden moet een bachelor's degree in het interieur te hebben. Architecten met masterdiploma's kunnen ook worden architecten. onderwijs van de architect bestaat uit cursussen en onderzoek met betrekking tot bouwkundige studies, geschiedenis, de huidige trends, en andere speciale gebieden.

Op universitair niveau van de bachelor, moeten de kandidaten ten minste 300 uur van het onderzoek naar de architectuur, onderwijs, en de planning af te ronden. Extra onderwijs en stage uren nodig zijn op universitair niveau van de meester.

Na hun opleiding en stage, moet een architect een test op het vermogen van hun kandidaat voor het ontwerpen, plannen en uitvoeren van projecten passeren. Na het passeren van deze test kunnen kandidaten deelnemen aan een organisatie als AIA te worden beschouwd voor toelating tot het beroep.

Een manier om een ​​interieurarchitect worden is een architectuur school te gaan. Echter, veel mensen ervoor kiezen om hun diploma online te krijgen.

Na het ontvangen van een diploma in het interieur, kan een kandidaat aanmelden voor stages en vrijwilligerswerk posities in het veld. Er zijn een aantal stageplaatsen beschikbaar, waaronder: landschapsarchitectuur, residentiële architectuur, de tentoonstelling ontwerp, de planning en een tentoonstellingsruimte design.

Dit is een heel nieuw gebied, dus veel scholen zijn pas onlangs begonnen met het aanbieden graden in dit gebied. Kandidaten moeten altijd contact op met de Nationale Vereniging van Scholen van de Architectuur om erachter te komen de erkende scholen die programma's in het interieur aan te bieden.

Interieur design studenten hebben een scala aan mogelijkheden als het gaat om het kiezen van een carrière. Dit veld heeft geen set industrie standaard, maar het is een goed idee te krijgen opgeleid op de beste praktijken op het gebied. Veel succes met je nieuwe carrière!

.