De diensten worden geleverd om bedrijven te helpen werven effectief en selecteer de beste kandidaat.

De diensten van openbaar wervingsbureaus lopen sterk uiteen. Sommige bureaus zijn gespecialiseerd in het verlenen van diensten voor zeer gespecialiseerde gebieden, zoals medische en technische werving. Otherrecruitment bureaus zich richten op het werven van mensen met specifieke vaardigheden op verschillende gebieden.

Openbare wervingsbureaus kunnen diensten, waaronder een uitgebreide opleiding, gespecialiseerde tests antecedentenonderzoek en persoonlijkheidstesten bieden. Dit stelt bedrijven in staat om zich te concentreren op het verbeteren van hun werving inspanningen.

Bedrijven vinden het vaak dat het uitbesteden van hen geld kan besparen als het gaat om het werven. Een bedrijf moet in overleg met een recruiter voordat hij zich op een bureau ter recruitment diensten. Een recruiter zal beoordelen eisen van de ondernemingen, en bepalen of het de tijd en moeite om een ​​extern bureau inhuren waard.

Het inhuren van een agentschap te werven voor een bedrijf is vergelijkbaar met het inhuren van andere types van werknemers, zoals elektriciens, schilders, ingenieurs en accountants. De bedrijven zullen de nadruk leggen op het opbouwen van relaties met de aanvrager, zodat ze een relatie met potentiële werkgever van de aanvrager te ontwikkelen. De human resources bedrijven zullen er ook voor zorgen dat de aanvrager is ingehuurd voor de functie.

Wervingskosten zijn meestal hoger voor bedrijven die kiezen voor human resources professionals in te huren via een uitzendbureau. De meeste diensten van uitzendbureaus zullen een provisie in rekening brengen. Deze vergoeding is om de kosten van het beheer en de facturering het agentschap voor recruitment diensten te dekken.

Sommige bureaus bieden ook tijdelijke basis of full-time dienstverband. Het voordeel van het gebruik van een agentschap te werven is dat de kandidaat is al bekend met het bedrijf. Het is ook minder kostbaar om de diensten van een uitzendbureau gebruiken dan een full-time bureau, omdat het agentschap kan worden gecontracteerd voor een bepaalde periode van tijd.

.