Door het plaatsen van een schakelaar op elk circuit, niet alleen het circuit trouw blijven aan zijn eigen type, maar het vereist ook minder werk aan de zijde van de elektrische operator. Aan het eind van de dag kunnen meerdere switches eenvoudiger zijn te implementeren en te onderhouden.

Het concept ofan elektrische installaties samen gegroepeerd is niet nieuw. Het werd gebruikt in oudere vormen van bedrading, maar de technologie van vandaag is het concept ontwikkeld om alles uit de verpakking van de draad op de "plug" in de grond voor de stopcontacten te nemen. Het eindresultaat is een veel meer gestroomlijnd systeem.

De logica van het plaatsen van de elektrische componenten in groepen biedt de optimale mogelijkheid om fouten te minimaliseren bij het creëren en implementeren van nieuwe systemen. Wanneer meer switches zijn betrokken, is er minder kans op een schakelaar te zijn in de verkeerde configuratie.

Andere voordelen van het doorschakelen van de circuit stapel gewoon kostenbesparing. Wanneer schakelaars samen met andere elektrische componenten worden geplaatst, de extra kosten van het hebben switches voeg een andere elektronische component kan worden geminimaliseerd. Er is ook minder bedrading te overwegen bij het installeren van schakelaars.

Ongeacht hoe complex het elektrische systeem is, kan switches helpen om het systeem doeltreffender te maken door het gebruik van de topologieën die op dit moment in gebruik zijn. Doorschakelen van de schakeling stapeling maakt het ook ontwerpers hun systeem rond een simpel uitgangspunt te maken, waardoor het systeem minder complex, maar nog steeds de meest effectieve middel om de gewenste resultaten.

Als een retailer of fabrikant ondervindt problemen met hun huidige elektrische systemen, het schakelen door het circuit stack kunnen helpen om hun systeem efficiënter te maken. Schakelen van een systeem met schakelaars doet geen poging om meer ingewikkelde elektronica toe te voegen en nog steeds houdt de circuits eenvoudig en functioneel. Schakelen door het circuit stack kan goed werken voor een bedrijf of bedrijfstak waar de betrouwbaarheid is het doel.

.