Elektrische Distributie

Elektrische Distributie en de basistypen

Electrical Distribution omvat stroomverdeelinrichtingen. Een van de belangrijkste onderdelen van de macht distributiesysteem is de kracht lijn. Stroomverdeelinrichtingen tevens de overdracht of de distributie van elektrische energie uit een zendstation naar een elektrisch apparaat dat het verbruikt. Ook is gebleken dat de elektriciteit van de transmissie of de distributie van elektrische energie kan worden gebruikt in de binnenlandse of commerciële sectoren.

Power Lines: Power Lines is over het algemeen de vaststelling van de grond. De reden hiervoor is dat het relatief veiliger en minder gevoelig voor ongevallen. Als er een probleem is, zal het energiebedrijf niet de eerste zijn om zijn expertise gebruiken. Een aantal van de nutsbedrijven bieden Emergency Power, die door tunneling apparatuur wordt geleverd.

Power Distribution: De stroomverdeling in het spel komt als de stroom distributie transformator, dat is een transformator van hoge stroomsterkte wordt gebruikt om de elektrische energie over te brengen van een elektrische bron naar een transmissiesysteem. Zo zou een transformator nodig zijn om aan de macht te krijgen van het net. Vermogensverdeling transformeert de energiestroom van een bron op verschillende kanalen. Er zijn verschillende stadia in het openbare stroomnet transformatoren. Deze omvatten de hoofdtransformatoren, transformatoren, transformatoren, opslag transformatoren en schakelborden, etc.

Vervolgens wordt de distributie transformatoren transformeren de elektrische energie, zodat het kan worden gebruikt voor verschillende doeleinden. Deze kunnen worden gebruikt om de energie voor industriële, verwarming, koeling, noodstroom, en verlichting te verdelen. Er zijn verschillende soorten transformators, die worden gebruikt in elektrische distributie.

Transmissie transformatoren: Transformator bestaat uit een transmissielijn en een aarde-grond (E-G) staaf. De transmissielijn wordt gebruikt voor de overdracht van magnetische flux van de bron naar het punt van verbruik. Wanneer de flux wordt overgedragen, wordt de E-G stang ingebracht in de aarde.

Distributie transformatoren worden gebruikt in de distributie van elektriciteit aan diverse consumenten. Deze transformatoren bestaan ​​uit actieve of passieve breaker. De passieve breakers niet-inverterende en zijn meestal van lage capaciteit.

Andere soorten energie distributietransformatoren de doorvoer en vollast transformatoren. De doorwerking wordt gebruikt om cross-over een elektrische schakeling en vul de lege plaats. De capaciteit en de kracht van deze transformatoren zijn veel minder dan die van het openbare stroomnet transformatoren.

Bovendien kan de kracht transformatoren worden aangemerkt als veiligheid, veiligheid-licht, meertraps meertraps residentiële, industriële, controle en retail en consument. Er zijn veel macht transformatoren beschikbaar in de markt, die kan worden gevonden op het internet.