Uw Huis Elektrische Kasten

Als u van plan bent om een ​​aantal wijzigingen aan de buitenkant van uw huis te maken, dan wilt u misschien overwegen om een ​​elektrische behuizing. Deze zijn meestal gemaakt van hout, maar sommige zijn gemaakt van metaal, acryl, glasvezel, en zelfs staal.

Elektriciteit Behuizingen

Het bouwen van een behuizing zal helpen isoleren interieur van uw huis en zich te ontdoen van de overtollige warmte die het gevolg is van radiatoren en airconditioners. Het is echter slechts een deel van de isolatie die nodig is voor uw huis. Om isoleren meer dan alleen de wanden, overwegen om een ​​schakelkast met een mazenlaag vocht verdampt uit de lucht.

Als onderdeel van ervoor te zorgen dat uw huis blijft warm binnen, geïsoleerd isolatiemateriaal is ook belangrijk. Veel mensen kiezen om katoen te gebruiken om hun huizen te isoleren, maar u kunt ook polyester of wol te gebruiken.

De meest voorkomende vorm van elektrische omkasting is een op basis van hout. U kunt een aluminium of vinyl geïsoleerde behuizing te selecteren als u verkiest. Houten behuizingen bieden de beste bescherming tegen de kou, terwijl metalen of plastic behuizingen bieden meer kracht en betere isolatie.

Als u een ventilator aan het plafond in uw huis, moet je waarschijnlijk overwegen de aankoop van een afgesloten idee omdat het slechte ventilatie kan veroorzaken.