Computertijdschriften

Info magazine was een populair computertijdschrift over vroege IBM-pc's en vervolgens over de Amiga. Het werd voor het eerst gepubliceerd in 1983. Vanaf het begin tot het heden heeft het honderden tijdschriften gepubliceerd. Er komen veel verschillende onderwerpen aan bod, alles over technologie, computers, software, games, gadgets, thuistheater, auto's, gezondheidszorg, onderwijs, wetshandhaving, nieuws, sport, zaken, woninginrichting en meer. Er is informatie beschikbaar over veel verschillende onderwerpen, dus bekijk ze vandaag nog.

Het eerste nummer van Info magazine was gewijd aan de Amiga. Het bevatte enkele van de beste spellen voor dit systeem en gaf advies over de aanschaf ervan. Het tijdschrift werd later uitgebracht voor Apple Macintosh-computers en is sindsdien uitgebreid met veel verschillende soorten computers. De belangrijkste doelmarkt lijken mensen te zijn die ofwel al een computer hebben, of dat zouden willen. Het magazine richt zich ook op consumenten die voor het eerst nieuwe computers willen uitproberen.

Informatie over computers wordt behandeld in het tijdschrift. Een van de meest informatieve functies is een wekelijkse column met de naam 'Games Showcase'. Deze functie zal verschillende nieuw uitgebrachte spellen onderzoeken en deze bespreken met de ontwikkelaars en experts die ze hebben gemaakt. Ze bespreken ook technische details over hen, zoals bugs en glitches.