Het bevat ook veel voorbeelden van wat je kunt bereiken als je werkt vanuit een sjabloon.

Wat maakt de Beletteringen anders is het magazine-achtige functie die het biedt. Het bevat een online magazine waar u toegang tot een schat aan kennis over de boekdrukkunst. U zult ook in staat zijn om contact te houden met je mede-liefhebbers, ideeën uit te wisselen en te leren over de wereld van de afdruk. Door het gebruik van het online magazine, zult u in staat om uw kennis over het afdrukken uit te breiden, te printen bindend, en weddenschappen, en beter te leren kennen uw vaartuig.

De Beletteringen bevat tevens instructies voor het werken met de instrumenten van boekbinden. Vind je alles wat je nodig hebt om te werken met de hardware, ornamenten, multiplex, evenals hulp op hoe je je eigen binding projecten te ontwikkelen vinden. Het bevat ook informatie over aan de slag als een bookmaker.

De Beletteringen heeft veel activiteiten om je bezig te houden. U zult handleidingen op het ontwerpen en de voorbereiding van uw boeken, maar ook als een activiteit die u zullen tonen hoe u uw PDF-bestanden om te zetten in boeken te vinden. U vindt hier ook een project op het leren van een Keltische knoop gebruiken.

Ten slotte is het online magazine bevat tips en ideeën over het werken met tekst, met inbegrip van hoe je je eigen covers te ontwerpen. Een gratis e-boek, A Guide to de 3e dimensie, bespreekt boekbinden in drie dimensies. Het bevat ook informatie over hoe je je eigen boekbinden patronen te creëren.

Hoewel het misschien overweldigend lijken op het eerste, is het Beletteringen boordevol informatie en activiteiten die u zullen helpen een succesvolle binding ambachtsman. De Beletteringen is ontworpen met beginners in het achterhoofd. Dit betekent dat het gemakkelijk te lezen en te begrijpen. Niet alleen dat, maar de site maakt het ook gemakkelijk aan de slag en maak je eigen boek.

Als je een beginner bent, zal de Beletteringen je alles wat je nodig hebt om een ​​succesvolle boekbinden expert te worden te geven. Of u wilt een professionele boekbinder zijn of gewoon mooie boekbanden, vindt u alles wat u nodig hebt van de Beletteringen vinden. Hier kunt u leren hoe om dingen te maken van mensen die hebben het al jaren, zodat je hun technieken kunnen volgen en blijven hun nalatenschap.

.