Zonnepanelen Plat Dak

Hoe een Zonne-Plat Dak Kunt U Profiteren

Mensen die in het zuiden van de Verenigde Staten, waar de temperaturen in de winter zijn bijzonder laag, leven vaak af over een zonne plat dak. Het is belangrijk op te merken dat een zonne-plat dak is een optie voor noordelijke staten. Het kan de moeite waard het onderzoeken zijn, maar vergeet niet het zal waarschijnlijk goedkoper om een ​​stalen of betonnen plaat te kopen voor uw dakbedekking in de zuidelijke staten.

Vele factoren zal uw behoeften te bepalen. In de winter, zult u waarschijnlijk energie nodig heeft om uw kachels, generatoren, verlichting, apparaten, en alles wat je gebruiken draaien. Dit kan eenvoudig worden voorzien van elektriciteit via een zonnepaneel op het dak geïnstalleerd.

Als je in een winter klimaat wonen, na te denken over het voeden van uw verwarmingssysteem met een geothermische pomp. Met een geothermische pomp, de zon verwarmt uw huis door het geven van water die op zijn beurt circuleert door de grond, verwarming van uw huis met water uit de zon. Het is duidelijk dat deze methode is veel duurder dan het gebruik van een fotovoltaïsch paneel voor uw energie-eisen.

Het is moeilijk om te komen met een concreet kostenraming voor een zonnepaneel, want er is geen concrete kostprijsberekening. Er zijn een aantal andere kosten in verband met zonnepanelen die niet zal worden in de vergelijking voor uw specifieke woning. Een van de belangrijke onderdelen van uw zonnepaneel installatie wordt de bouw van een dakoverstek rond het zonnepaneel.

Veel zonne platte daken zijn ontworpen om flexibel te zijn, en laat de zon op het dak te raken, terwijl het verstrekken van bescherming tegen de regen. Als je leeft in een koud klimaat, overwegen de bouw van een zadeldak overhang. Hier volgt een korte bespreking van de gevel dak type.

Wat is het verschil tussen een zadeldak en een plat dak? Een zadeldak heeft een helling op het dak om u meer toegang tot het zonlicht te geven. Je zou ook kunnen agable krijgen met een hogere toonhoogte dan het platte dak. Uw keuze is aan jou.

Wat is het voordeel van een zadeldak? Het voordeel van een zadeldak is de mogelijkheid om alle van de rechte hoeken moet uw winst uit de zon te maximaliseren. De makkelijkste manier om een ​​gevel te installeren is om de nokhoogte open te laten.

Hoewel er een richel, je moet niet vergeten dat je een vast dak bovenop het moet hebben. Dit betekent dat je niet fotovoltaïsche panelen kunnen gebruiken of het dak dikker om meer exposure te krijgen. De nok werkt met een paar zonnepanelen of meerdere fotovoltaïsche panelen, als u kiest.

Waar zou u wilt uw zadeldak te zetten? Vergeet niet dat het doel is om zonlicht te krijgen op alle gebieden. Het laagste niveau van een zadeldak zou het middelpunt van uw huis.

Overweeg de installatie van een zonnepaneel op de kam, om maximale exposure te krijgen. U kunt een volledige zonnepaneel op de top van de nok te bouwen om meer panelen toe te voegen voor dakopbouw. Het is ook belangrijk om te onthouden dat zonnepaneelinstallatie een beetje verwijdering dak zal nodig hebben om de panelen te bewegen op zijn plaats.

Tijdens het verwijderen van het dak is erg belangrijk, het is niet per se het duurste onderdeel van het project. Het is belangrijk te onthouden dat het installeren van een zonnepaneel is een van de meest kritische aspecten van energiebesparende inspanningen van een huis. Hoe meer je kunt doen om uw energierekening te compenseren, hoe meer u kunt besparen.

Bouw

Interessante links