Werflamp

Het kiezen van de Juiste Soorten verlichting voor Uw tuin Lamp

De meest voorkomende lamp gebruikt in yards en bouwplaatsen, alsook in decoratieve voordeuren en entrees is de tuin of veranda licht. Dit type van licht zal helder genoeg om de sfeer van uw tuin en uw huis te verbeteren en zijn duurzaam genoeg om de harde elementen die kunnen worden aangetroffen op bouwplaatsen te weerstaan.

Outdoor lampen voor uw tuin kan worden gemaakt van light-emitting diodes (LED's), waterdicht acryl, of gloeilampen. Voor de decoratie, de meest populaire is een witte, zonne-energie, blad-vering, marine-grade plastic yard licht. Dit type lamp heeft als extra voordeel dat het een beetje duurder dan andere verlichting oplossingen, maar het is zeker de investering waard.

Sommige materialen en ontwerpen van buitenverlichting voor uw tuin gemiddelde af te geven een elektrische bron om hulp te verlichten het gebied. Deze omvatten-bar kapotte verlichting, zonne-energie spotlight bollen, en de buis-achtige halogeen straatverlichting. Deze soorten lampen zijn ontworpen om te werken door het creëren van een miniatuur generator die de energie van de zon zal gebruiken om in- en uitschakelen. Het is belangrijk te onthouden dat de zon alleen zal produceren stroom voor uren aan een stuk, dus je moet er zeker van zijn dat je genoeg daglicht zal moeten om de lamp voldoende stroom op te wekken.

Eén armatuur voor uw tuin is de geel-shingled lantaarn. Dit zal een aangename sfeer te creëren op een zonnige dag, omdat het wordt geleverd met een kleine ventilator aan de bovenkant.

Garden lampen zijn een prachtige manier om schoonheid toe te voegen aan uw outdoor woonkamer. Wanneer het denken over tuinverlichting, bedenk dan dat als de kleur is een belangrijk onderdeel van uw decoreren thema, zal uw tuin profiteren. Hier zijn een aantal ideeën over hoe accentverlichting tuin:

Rood en oranje accenten gaat samen groot. Een rood en oranje bloembed lamp is een mooie aanvulling op elke tafel, of als een nachtlampje.

Bouw

Interessante links