Sanitair

Dingen om te overwegen voordat u een sanitair systeem installeert

Bouwvoorschriften vereisen een bepaalde hoeveelheid sanitair sanitair op alle commerciële en residentiële gebouwen. Het gebruik van sanitaire voorzieningen is meestal vereist voor alle soorten gebouwen zoals commerciële, institutionele, kantoor-, industriële, enz. Voor woonstructuren zijn er verschillende soorten sanitaire voorzieningen die kunnen worden gebruikt. De beschikbare sanitaire voorzieningen voor woongebouwen zijn voornamelijk koperen fittingen, roestvrijstalen buizen en kunststof buizen. U moet zich er ook van bewust zijn dat het gebruik van de sanitaire voorzieningen voor woongebouwen verschilt van die voor commerciële gebouwen.

Koperen buizen die veel worden gebruikt in gebouwen. PVC-buizen worden vaak gebruikt in de bouw en in de woningbouw. De belangrijkste reden waarom PVC op grote schaal wordt gebruikt, is dat het zeer eenvoudig te installeren is en niet zo vaak opnieuw geverfd hoeft te worden als koperen buis. Koperen buizen zijn meestal gemaakt van gegalvaniseerd staal of zacht staal van hoge dikte. Koperen buizen zijn ook verkrijgbaar in verschillende maten met een maximale capaciteit van ongeveer 500 liter. De PVC-buizen variëren ook in hun capaciteit en dus ook in hun prijs. Over het algemeen zijn de PVC-buizen minder duur dan de koperen.

Roestvrijstalen buizen, ook wel gegalvaniseerde roestvrijstalen buizen genoemd, zijn gemaakt van licht en hoogwaardig roestvrij staal. Deze buizen hebben een hogere tolerantie voor corrosie en zijn gemakkelijker te installeren. Omdat de buizen van zacht staal zijn gemaakt, zijn ze zeer effectief in het bestrijden van corrosie. Bovendien zijn deze leidingen zeer goed bestand tegen corrosie en reageren ze daarom niet zo gemakkelijk met water als de koperen leidingen.

Kunststofbuizen van polyvinylchloride of PVC zijn zeer duurzaam en bovendien zeer eenvoudig te installeren. Deze buizen worden vaak gebruikt op de vloeren van commerciële gebouwen omdat ze zeer goed bestand zijn tegen water. Deze pijpen zijn ook goedkoper dan de koperen pijpen. PVC-buizen zijn ook bestand tegen roest en zijn ook ideaal voor gebruik in alle soorten sanitaire installaties.

Wanneer u van plan bent om deze sanitaire voorzieningen te gebruiken, moet u ook rekening houden met het feit dat uw vloer gevoelig kan zijn voor vocht. Daarom moet u ervoor zorgen dat de vloer van een geschikt materiaal is gemaakt.

Als u van plan bent om PVC te gebruiken, zal een stevige vloercoating zeker helpen om uw vloer te beschermen tegen waterinsijpeling. Dit zorgt er ook voor dat je vloer droog blijft. Droge vloeren zijn absoluut essentieel voor sanitair sanitair. Daarom is het het beste dat u een soort voering op uw vloeren aanbrengt voordat u de sanitaire leidingen van welke aard dan ook installeert.

Heavy-duty vloercoating bespaart u zeker geld aan onderhoud en zorgt ervoor dat uw vloeren droog blijven en de ontwikkeling van schimmel en meeldauw voorkomen. Sommige voeringen zijn ook in staat om waterinsijpeling te voorkomen en zijn ook in staat om bacteriën en schadelijke bacteriën te verwijderen die van de vloer naar andere delen van het gebouw kunnen worden overgebracht. De vloercoating kan ook waterinsijpeling voorkomen en dit kan gunstig zijn bij het plaatsen van een nieuw toilet. Het is echter belangrijk op te merken dat als u van plan bent een nieuw toilet te installeren en ook van plan bent om een ​​sanitair armatuur te installeren, u ervoor moet zorgen dat er een voering en kit is aangebracht voordat het installatieproces begint.

Kortom, u moet er ook voor zorgen dat uw sanitair goed wordt afgedicht met een waterdichte voering en wordt aangebracht met een waterdichtingsmiddel. Hierdoor blijft uw vloer beschermd tegen waterinsijpeling en blijft uw sanitair systeem effectief werken.

Een andere factor om naar te kijken, is ervoor te zorgen dat uw vloer een goed afvoersysteem heeft en goed is afgedicht om ervoor te zorgen dat u niet met een vochtige vloer eindigt. Dit zorgt ervoor dat uw sanitair systeem effectief functioneert, omdat het ongewenst vocht uit het gebouw houdt en waterinsijpeling voorkomt.

Het volgende waar u rekening mee moet houden, is ervoor te zorgen dat uw vloer goede afvoersystemen heeft en dat deze ook vrij is van obstakels, zodat waterinsijpeling tot een minimum wordt beperkt. Er zijn veel dingen waar u rekening mee moet houden als u van plan bent om een ​​sanitair systeem in uw gebouw te installeren. U moet rekening houden met zaken als: het type vloer dat wordt gebruikt, of er een kelder is, of er leidingen naar de kelder lopen of niet, of er lekken of verstoppingen zijn in leidingen of de afvoer, of de vloer wordt blootgesteld aan zwaar verkeer, als er veel verkeer op de vloer is. en wat is de toestand van de muren.

Zodra u de juiste vloer heeft geïdentificeerd, moet u een goede kit en voering installeren om ervoor te zorgen dat deze niet het gebouw binnendringt. Nadat u de kit en liner op uw vloer heeft aangebracht, is het belangrijk dat u de vloer reinigt met een sanitaire oplossing en vervolgens de afvoergebieden opvult zodat het systeem effectief functioneert en waterinsijpeling voorkomt.

Bouw

Interessante links