Wat U Moet Weten Over Isolatie Onder de Dakbedekking

Isolerende Onder Dakbedekking is een praktische manier om uw huis te beschermen tegen de elementen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat u het juiste type van de isolatie te gebruiken voor uw omgeving, zodat u uw huis warm in de winter te houden en af ​​te koelen in de zomer. Dit is een zeer betaalbare manier om je huis te beschermen en het kan bespaart u veel geld op de lange termijn door te voorkomen dat u van de verplichting om de materialen die u gebruikt te vervangen.

Isolerende Onderdakplaten

Het eerste wat je moet doen bij het werken op de isolatie van uw dak is om te beslissen over wat voor soort materiaal dat u wilt gebruiken. Er zijn verschillende soorten materialen die u kunt gebruiken om uw huis warm houden in de winter en koel in de zomer. U kunt een hard rubber materiaal of de glasvezel materiaal dat is gevonden in de isolatie van de meeste R-waarde ratings te kiezen. U zult merken dat de juiste keuze voor uw huis zal u helpen zich comfortabel voelen en bespaart u geld op uw energierekening per jaar.

R-waarde ratings zijn gebaseerd op de materialen die u gebruiken om uw dak te isoleren, dus het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de materialen die u kiest hoge isolatiewaarden. Zij moet hoog genoeg zijn om u te helpen comfortabel voelen en de hoeveelheid warmte die uw dak in de winter bereikt verminderen en koele lucht in de zomer. Deze ratings zijn meestal berekend op basis van de hoeveelheid lucht die gevangen zit tussen het dak shingles van uw huis. Je moet ervoor zorgen dat de materialen die je kiest R-waarden die meer dan 1,25 keer de dikte van de plaat rots op het dak van uw huis.

De isolatie die u gebruikt dient te worden beoordeeld op zijn minst twee keer de dikte van de plaat rots in het dak van uw huis. U moet ook ervoor zorgen dat de gebruikte materialen zijn hoog genoeg om de lucht te stoppen van het krijgen naar de top van de isolatie.

Bouw

Interessante links