Je moet er ook voor zorgen dat de professional die u kiest heeft ervaring met alle soorten hout, zoals eiken, dennen, eiken, mahonie en hardhout.

Als u werkt in een kamer die veel beweging vereist dan wilt u misschien overwegen gebruik te maken multiplex als de onderlaag in uw houten vloeren, omdat het minder waarschijnlijk te verscheuren en schade veroorzaken aan de afgewerkte vloer. Hoewel het kan kostbaar zijn, is het beter om een ​​professional die is gekwalificeerd om te werken met multiplex, zodat je niet eindigen met een groot gapend gat in uw vloeren te vinden.

Je moet ervoor zorgen dat de professionele behoeften om in en uit de kamer, en ze moeten een veilige werkgebied hebben. Zij moeten ook een erkende technicus bij de hand om de finish te inspecteren en om de tijd om uit te leggen wat er gedaan moet nemen. Je moet er zeker van zijn dat ze de ingewikkelde karakter van een houten vloer te begrijpen.

Als u kinderen in het huis, dan wil je een aannemer die is gekwalificeerd om ruwe werk te voeren, zoals opknoping up foto's en het stapelen van items, met name grote rekken en kasten te vinden. Als de ogen van een kind gemakkelijk kan worden verwond door scherpe randen op meubels, zal dit met name van belang voor u, en het kan ook een goed idee om te overwegen het gebruik van anti-slip gebieden op de vloer ook.

Weten hoeveel de vloer zal worden geprijsd op voordat u zich verbinden tot een deal. Veel bedrijven bieden een lagere prijs op de vloerbedekking, maar kan aandringen op een nietmachine in om de opdracht te voltooien. Als u gebruik maakt van een reiniger met een chemische vlekkenverwijderaar, moet u zorgen dat de juiste voorraden zullen worden voorzien van het werk.

Altijd vragen of ze een bepaalde garantie op hun werk, of dit alleen voor reparaties aan de oude voorwerpen zoals spijkers, maar ook de laatste details, zoals hoezen of tapijten. Dit moet een geruststelling dat het bedrijf achter zal staan ​​wat ze hebben gedaan, en garanderen dat uw vloeren zal er zo goed als nieuw te bieden.

Controleer ook of de professional die u overweegt, heeft een leverancier kunt u contact opnemen, en u kunt huren van het werk uit te voeren. Als u niet volledig tevreden met de afgewerkte vloer, zal je nodig hebt om het te krijgen vervangen. Met alle daarbij behorende risico's met houten vloeren, dit is een feit dat niet lichtvaardig moet worden genomen.

.

Bouw

Interessante links