Houten Terras

Een Blik op het Houten Terras Opties op het Strand

Het weer kan vaak een factor in het maken van een beslissing over waar om uw huis te zetten of te bouwen op de oceaan, en een van de grootste vragen is, doe je een houten terras of een betonnen ondergrond te gebruiken. Er zijn een aantal andere overwegingen, zoals welke materialen het beste werkt voor de locatie en de kosten die gepaard gaan. Bouwbedrijven kunnen u adviseren over de relatieve verdiensten van de twee en u wenst te overleggen met een architect die u kunnen adviseren over wat het beste is voor uw eigen gebouw of woning op het water.

Beton is misschien wel de meest populaire keuze in de meeste situaties, want het vergt weinig onderhoud en kan schade als gevolg van constante blootstelling aan water te weerstaan. Het is ook minder duur en veel meer esthetisch dan het hout of kunststof alternatief.

Hout is de minst dure van de alternatieven, maar zal niet goed bestand tegen constante blootstelling aan water, en is ook gevoelig voor rotten. Het kan echter worden geschilderd of gebeitst voor een groot deel, die het mogelijk maakt om het uiterlijk aan te passen aan de smaak van de individuele huiseigenaar passen.

Het probleem met het gebruik van plastic of andere "plastic" materialen in een kust-omgeving is dat ze gemakkelijk corroderen onder extreme blootstelling aan de elementen en zal moeten worden gerepareerd of vervangen op een bepaald moment in de toekomst. Wood zal echter generaties lang mee en is beter bestand tegen de effecten van het milieu.

Dus, hoe doe je kiezen tussen een houten terras en een betonnen basis? De meeste hout gemaakt huis op het strand zal een houten dek of andere voor de gasten om te zitten terwijl ze een cocktail drinken in de avonden en u kunt een houten terras dat ziet eruit alsof het drijft op de oceaan te installeren.

Met een betonnen sokkel, zal uw gebouw veel compacter worden, en u kunt vinden dat de patio is erg ongemakkelijk om op te lopen want het is het aanraken van de oceaan.

Bouw

Interessante links